Om oss

Styrkan ligger i mångsidigheten

Vi har i över 14 år finslipat våra färdigheter inom byggbranschen, vilket har mynnat ut i ett antal specialinriktningar. Dränering, rivning, sanering men framför allt renovering av fukt- och vattenskador. Detta utbud av kvalitativa byggtjänster är vi stolta över att kunna erbjuda, där du för enkelhetens skull bara behöver ha kontakt med en byggfirma, istället för flera.

Trots kvantiteten minskar inte kvaliteten. Vi lägger lika mycket fokus på varje renoveringsprojekt vi tar oss an, där målet alltid är en så nöjd kund som möjligt. Mycket fokus lägger vi helt enkelt på kundservice.

vattenskada Stockholm

Professionell hjälp med alla typer av fukt- och vattenskador

När olyckan är framme och ditt hem eller företagslokal har drabbats av fukt- och vattenskador, är det viktigt att agera snabbt för att minimera skadorna. Våra certifierade specialister erbjuder professionell hjälp med alla typer av fukt- och vattenskador, oavsett omfattning.

Med vår erfarenhet och expertis vill vi göra oss till ditt förstahandsval, när det kommer till att reparera de skador som orsakats av vatten och fukt. Vi hjälper dig snabbt och smidigt!

Effektiv hjälp med vatten- och fuktskador