Tjänster

Utöver våra kompetenser i att akut och långsiktigt renovera vattenskador har vi ett brett utbud av andra tjänster. I texterna nedan har vi sammanfattat dem.

Badrumsrenoveringar – vi skapar ditt perfekta badrum

Vårt team av hantverkare är mycket erfarna när det kommer till badrumsrenoveringar. Vi erbjuder allt från grundläggande uppfräschning till totala omvandlingar. Kanske vill du lägga om kaklet i badrummet? Byta toalett eller belysning? Låt oss skapa ett badrum som speglar din personliga stil, där du kan koppla av.

Sanering av skadliga ämnen

Vår expertis sträcker sig dessutom till sanering av pcb, asbest, fukt och mögel. Här använder vi givetvis de mest effektiva metoderna för att identifiera och ta bort skadliga ämnen från ditt hem eller arbetsplats. Vårt mål är att återställa ditt utrymme till en trygg och ren miljö där du kan andas ut, bokstavligt talat. Vi är såklart certifierade och utbildade.

vattenskada Stockholm

Rivning

När det kommer till rivning hanterar vi allt från små till stora projekt med precision och effektivitet. Oavsett om det gäller förberedelse för en renovering eller total nedrivning av byggnader, så genomförs arbetet med största omsorg för miljö och säkerhet. Vi ser till att alla material återvinns eller tas om hand på ett ansvarsfullt sätt, vilket lägger grunden för ditt nästa projekt på en ren och säker arbetsplats.

Dränering av husgrunder

Effektiv dränering av husgrunder är avgörande för att förhindra just vatten- och fuktskador. Därmed säkerställer man sin byggnads långsiktiga hållbarhet. Vårt team är specialiserat på att designa och implementera dräneringslösningar som smidigt leder bort vatten från fastigheten. 

Demontering/Montering av möbler i kontor och andra lokaler

Vi erbjuder professionella demonterings- och monteringstjänster för möbler i kontor och konferenslokaler. Oavsett om det handlar om att omorganisera ert nuvarande utrymme eller förbereda för en flytt, ser vi till att era möbler hanteras med största omsorg. Vår målbild är att vår tjänst ska påverka den dagliga verksamheten så lite som möjligt.

Certifierad hjälp vid fukt- och vattenskador